subdomains dont work

This section is the support area for customers of Key Software. If you have a problem with an order please feel free to discuss it here.

Moderators: jthspace, maximus

Post Reply
User avatar
Toolpusher
Member
Member
Posts: 6
Joined: Thu Aug 14, 2008 12:00 am

subdomains dont work

Post by Toolpusher » Thu Nov 06, 2008 11:40 pm

Hi

I have set up two sub domains
support.mydomain.com
and
demos.mydomain.com
They have there own folders at www.mydomain.com which are
mydomain.com/support
and
mydomain.com/demos

If i use the following urls to look at the site www.mydomain/demos (or support) then I see the correct index pages.

If i use demos.mydomain.com I end up at the Manage domain page?? and if I try support.mydomain.com I just end up at a blank page with no source code in it?

any ideas

TP



Dexxa
Moderator
Moderator
Posts: 695
Joined: Tue Aug 03, 2004 12:00 am
Great Britain

Post by Dexxa » Fri Nov 07, 2008 2:15 am

it could be a dns problem?

when i was with my last host it took over an hour for a subdomain to become active,

Im sure max will help ya out :)

User avatar
jthspace
Site Admin
Site Admin
Posts: 2570
Joined: Mon Apr 21, 2003 12:00 am
Alpha Centauri

Post by jthspace » Fri Nov 07, 2008 2:01 pm

Glad someone else has this problem - I have tried time and time again to do this and its not worked. Someone else says "it works for me" - bl**dy helpful (not!)

Hopefully, an idiots guide will be forthcoming . . . . . . p l e a s e

Jeff

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest